Театрален спектакъл „МЕДЕЯ“ на Еврипид

 

 

 

 

 

 

Билети за спектакъла "Медея" на 28 юни 2019г. на сцената на Античен театър, може да закупите:

-  он-лайн през https://epaygo.bg/4257497547

- от всяка каса на Easypay.

Местата са  разпределени в различни ценови категории:

  • ХЕРА 20 лв.
  • ХЕРМЕС 35 лв.
  • АТИНА 40 лв.
  • ДИОНИС 50 лв.
  • ДИОНИС ПРОМО 40 лв. само до 16.02.2019 г.
  • ЗЕВС 100 лв.

    Закупилите ексклузивен билет категория "Зевс", получават достъп до неформална среща с творческия екип на проекта "Медея" на чаша вино, която ще се случи на сцената на Античен театър след края на спектакъла. Ще могат да разговарят с екипа и да разберат от първо лице как се подготвя такъв мащабен проект, колко време отнема и каква е най-важната "съставка", за да се случи магията на театъра. Всеки Зевс ще получи и специален подарък от организаторите!

 

    Купувайки билет от която и да е категория, вие получавате достъп до изброените в билета сектори. Местата не са фиксирани, но са лимитирани. Препоръчваме ви да дойдете по-рано, за да имате по-голям избор на места. Нашият екип ще бъде на място, за да осигури комфорта на публиката при настаняване!  

 

Очаквайте скоро и отстъпки за групови билети!

 

    Спектакълът „Медея“ ще се изиграе един единствен път на сцената на Античен театър. Средствата, събрани от продажбата на билети, са предназначени за осигуряване на възможности за по-дълъг живот на проекта.

Благодарим за интереса и не се притеснявайте да ни търсите през ФБ страницата "Медея" или пишете на legalartcenter@gmail.com

 

Допълнение към участниците: В спектакъла ще звучи изпълнение на живо на баян - Стоян Караиванов.                Share on facebook
Календар на събитията  

Календар и събития

 

< Събития