ГОРАН БРЕГОВИЧ СЪС СПЕЦИАЛЕН КОЛЕДЕН КОНЦЕРТ "THE BEST OF.." на 18 ДЕКЕМВРИ .

Уважаемa публика,

ВЧЕРА , 28.09.2018, на концерта си в Пловдив, Горан Брегович ОБЯВИ , че НОВАТА ДАТА НА ОТЛОЖЕНИЯ от 26.09.2018 КОНЦЕРТ ЩЕ БЪДЕ НА 18.12.2018г. !! КОНЦЕРТЪТ НЯМА ДА МОЖЕ ДА СЕ СЪСТОИ НА ПЪРВОНАЧАЛНО ОБЯВЕНАТА ДАТА – 30.09.2018.

ГОРАН БРЕГОВИЧ ОБЕЩА , ЧЕ ЩЕ ИЗНЕНАДА ЗРИТЕЛИТЕ НА ПЛОВДИВ СЪС СПЕЦИАЛЕН КОЛЕДЕН КОНЦЕРТ В ЗАЛА С.И.Л.А.

‼️Закупените билети с дата 26 и 30 септември ЩЕ ВАЖАТ ЗА НОВАТА ДАТА без презаверка.‼️

Новият концерт ще бъде пуснат в продажба на 4 октомври. Ще бъдат запазени места за вече закупилите билети.

Тези, които не могат да посетят концерта на новата дата, имат възможност да върнат билетите и да получат паричната им стойност.

‼️Краен срок за връщане на билетите 31.10.2018 г.‼️

Сумите за билетите, закупени посредством партньорската мрежа на Eventim.bg, се възстановяват от конкретния обект, от който са закупени.

В случай, че са закупени от сайта на Eventim.bg:

- с кредитна карта - трябва да се изпратят до централния офис на Eventim или да ги върнат лично и до 7 работни дни ще бъде възстановена сумата по кредитната карта, с която са закупени.

- с наложен платеж или по банков път – зрителите трябва да върнат билетите си по пощата с банкова сметка, по която да бъде възстановена сумата, заедно с име на титуляр на сметката и телефон за връзка. Също така могат да се върнат и в централния офис на Eventim bg, намиращ се на ул. "6-ти септември" 58, където ще бъде възстановена сумата в брой.                Share on facebook
Календар на събитията  

Календар и събития

 

< Новини