„СВЕТЪТ НА ЧУДЕСАТА“

 

Цирк на Сцена „СВЕТЪТ НА ЧУДЕСАТА“

            Представете си, че всичко е възможно и че не съществуват ограничения, че няма нищо друго освен вълшебство, смях и красота. Да, това не е просто мечта, а реалност! Това е светът на Цирковото изкуство!

Цирк на Сцена „СВЕТЪТ НА ЧУДЕСАТА“ - един вълнуващ спектакъл, разкриващ тайните на свят, в който всичко е възможно, а човешките способности са безкрайни.

Подарете на Вас и Вашите деца незабравима среща с едни от най-добрите циркови артисти и любимите анимационни герои.

На 22 и 23 февруари от 11:00 и от 17:00 ч. във Военен клуб.

Спектакъл, оставящ следа в детските сърца и искри от радост в очите им!

Представление събрало професионалисти обединени от любовта към едно от най-красивите изкуства - Цирковото!

Акробати, жонгльори, еквилибристи, балансьори и разбира се, клоуни, в целия си блясък, ще сътворят за Вас истинско чудо, но този път традиционният манеж ще бъде заменен от ярко осветената и бляскава сцена.

Вълнуващото илюзионно шоу на магьосника Трезор се завръща в родината след близо шест годишно турне в Испания и Палма Де Майорка. Спиращи дъха акробатични изпълнения,огромен танцуващ балон, светлинно шоу и много други изненади са само част от чудесата, които Ви очакват в „СВЕТЪТ НА ЧУДЕСАТА“.

След края на представлението всички желаещи ще могат да се снимат за спомен с анимационните герои и атрактивните артисти.

Билети във всички каси на Ивентим – билетен център пред общината, в туристическо-информационен център на пл. „Римски стадион”, билетна каса на Античен театър, в ДК „Б. Христов” и др.

Цена за деца до 12 г. - 10 лв., редовен билет  - 13 лв. ОЧАКВАМЕ ВИ!



                Share on facebook
Календар на събитията  

Календар и събития

 

< Новини