ГЕОРГИ ХРИСТОВ ЩЕ ПЕЕ ОТНОВО В ПЛОВДИВ ЗА СВОЯТА ЛЮБИМА ПУБЛИКА

ГЕОРГИ ХРИСТОВ ЩЕ ПЕЕ ОТНОВО В ПЛОВДИВ ЗА СВОЯТА ЛЮБИМА ПУБЛИКА

Георги Христов пристига в Пловдив на 13.08.2020 г. за концерт на Античен театър с начало в 20:00 ч.

Великият глас на България се завръща в Пловдив с един много специален концерт, поради желанието на неговите многобройни фенове. Въпреки тежката епидемична обстановка Георги Христов първи в България прекрачи прага на залите, които бяха затворени заради Ковид -19. Проектът му "Моят път” предизвика голям интерес сред почитателите и изпълни концертните салони. Бурната емоция на любимия певец, с която залива публиката, оставя след себе си хиляди въодушевени хора, очакващи отново и отново да го гледат!

Концертът е повече от прекрасен, чудодеен, емоционален, взривяващ и за щастие, и тази година Пловдив е включен в турнето на емблематичния изпълнител Георги Христов!

Любимите песни на певеца ще прозвучат по уникален начин на живо, в съпровод на оркестъра на Държавна Опера Варна, под диригентството на Маестро Ганчо Ганчев.

И тази година публиката ще има възможност да се наслади на любимите си песни и на най-новите хитове на звездния изпълнител. Легендарният певец ще разкрие много от интересните случки и преживявания около създаването им през годините.

Впечатляващият концерт на голямата звезда - Георги Христов ще ви остави без дъх още от самото начало, превеждайки ви през моментите от бурната му кариера. Пред него винаги остава предизвикателството да Ви завладее с оригиналност и нестандартност



                Share on facebook
Календар на събитията  

Календар и събития

 

< Новини